Bevægeligt gennemsnit konvergens divergens (MACD) diagrammer

Flytte gennemsnit konvergens divergens diagrammer eller MACD diagrammer for korte, er en teknisk indikator, der er afledt fra de mere simple glidende gennemsnit.
MACD diagrammer oscillerende indikatorer, hvilket betyder, at de bevæger sig over og under en midterlinjen eller nulpunkt. Som med andre oscillerende og momentum indikatorer, angiver en meget høj værdi, at bestanden er overkøbt og vil sandsynligvis falde snart. Omvendt, en konsekvent lav værdi angiver, at bestanden er oversolgt og forventes at klatre.
DEN 12-DAGES OG 26-DAG EMAS
MACD diagrammer er baseret på 3 eksponentielt glidende gennemsnit, eller EMA. Disse gennemsnit kan være af enhver periode, selv om de mest almindelige kombination, og den vil vi fokusere på, er 12-26-9 MACD diagrammer.
Der er 2 dele til MACD. Vi vil fokusere først på den første del, som er baseret på den bestand 12-dages og 26-dages EMA. 12-dages EMA er den hurtigere EMA, mens 26-dag er langsommere.
Logikken bag ved hjælp af en hurtigere og langsommere EMA er, at dette kan bruges til at måle fremdrift. Når den hurtigere (i dette tilfælde 12-dages) EMA er over det langsommere 26-dages EMA, er bestanden i en optrend, og vice versa. Hvis den 12-dages EMA stiger meget hurtigere end 26-dages EMA, bliver optrend, stærkere og mere udtalt. Omvendt, når 12-dages EMA starter langsommere, og 26-dag begynder til nær det, stock bevægelse momentum begynder at falme, som angiver slutningen af optrend.
LINJEN MACD
MACD diagrammer bruger disse 2 EMA ved at tage forskellen mellem dem og plotte en ny linje. Denne nye linje er meget ofte afbildet som en tyk sort linje i det midterste diagram.
Når den 12-dages og 26-dages EMA med den samme værdi, er MACD linjen på nul. Når 12-dages EMA er højere end 26-dages EMA, bliver linjen MACD i positivt territorium. Den yderligere 12-dages EMA er fra 26-dages EMA, den yderligere MACD linje er fra sin midterlinjen eller nul værdi.
9-DAGES EMA
Denne linje fortæller ikke meget mere end et bevægeligt gennemsnit. Det bliver mere nyttig, når vi tager i betragtning dens 9-dages EMA. Dette er den tredje værdi, når vi taler om 12-26-9 MACD diagrammer. Bemærk, at 9-dages EMA en EMA MACD linje, ikke af aktiekursen. Denne EMA (den tynde blå linje ved siden af linjen MACD) fungerer som en normal EMA og glatter MACD linjen.
9-dages EMA fungerer som et signal eller udløser linjer til MACD. Når MACD linjen krydser over 9-dages EMA nedefra, betyder det, at nedtrend og danner en ny uptrend. Tid til at overveje bullish strategier. Omvendt, når MACD linje dråber nedenfor sin 9-dages EMA, en ny nedtrend er danner og sin tid til at gennemføre bearish strategier.
MACD HISTOGRAM
Indtil videre har vi dækket den mest simple form ved at fortolke MACD diagrammerne. Nu ser vi på MACD histogram. Ligesom MACD linjen er forskellen mellem den 12-dages og 26-dages EMA, er MACD histogram dybest set forskellen mellem linjen MACD og dens 9-dages EMA.
Så når MACD linjen krydser over sin 9-dages EMA, vil i MACD histogram krydse over nul. I rækkefølge ordene opnås en bearish signal når MACD histogrammet krydser over nul, og en bearish signal er opnået når det krydser under nul.
POSITIV OG NEGATIV DIVERGENS
MACD histogram danner dale og fjelde. Nogle gange flere toppe er dannet, med hver efterfølgende peak bliver lavere og lavere. Disse lavere gradvis toppe beslutningsudkastet hvad er kendt som en negativ afvigelse. En negativ afvigelse på MACD histogram er en indikation af, at den nuværende optrend måske vende i den nærmeste fremtid. Dette kunne ske, selvom den faktiske aktiekurs synes at være at gøre højere toppe i diagrammet. Dybest set, den MACD histogram negativ afvigelse er en advarsel om, at bestanden kan skrue ned hurtigt.
Ligeledes, den positiv divergens på MACD histogram forudsiger den efterfølgende uptrend. Men nogle gange disse forskelle kan oprette falske alarmer. Hvis vi følger disse signaler, kunne vi have købt ind i en nedtrend.
Som sådan, jeg vil gerne minde dem om de enkelte indikatorer, såsom flytter gennemsnit konvergens divergens (MACD) diagrammer ikke bør anvendes på deres egen, men snarere med en eller to yderligere indikatorer for forskellige typer, for at bekræfte alle signaler og undgå falske alarmer.
Hvis du vil vide mere om MACD med grafiske eksempler, besøg:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.