Plads Saver bindemidler

Hvor mange gange har du ønsket, at der er en måde at forhindre, at din indbakke fyldt? Eller har du ofte ønske at familiesammenkomster og møder ville ske sjældnere fordi du er træt fra scrambling rundt og leder efter din malplacerede opskrifter? Hader du skoleprojekter, fordi udkig håndværk papirer er spild af din tid? Hvis du er en kvinde med en krævende karriere og en lige så krævende hjem liv, kender du værdien af at være organiseret. Og ja, der er en effektiv men simpelt trick til at være organiseret og det er meget billigt. Husker du disse bindemidler, bog bindemidler, løse blade bindemidler og andre ringbind klip du har brugt i college? De er ikke bare for skolen længere. Med en smule kreativitet, kan bruge dem til at organisere dit hjem og kontor.

Lad os starte med dine forskellige odds og ender. Indsamle de fotos, du vil vises, men havde ingen tid indramning og læg dem mellem acetat ark. At have dem lamineret er også en mulighed. Klip på et ringbind klip i bunden, og du har indehaver af en instant billede. Disse bindemidler, bog bindemidler, løse blade bindemidler, klart bogsider og løse blade sider er god for bevarelsen papir memorabilia, scrapbooking og tidsskrifter. Avisudklip du agter at holde (nyheder om din søns hold vinde lidt liga spil, nyheder om din far modtagelse af en pris) kan elektrikerfirma placeres i en løs blad ringbind med klare bogsider. En anden mulighed er at indsætte dem på scrapbog sider, tilføje et par billedtekster og binde partiet med en bog bindemiddel. En stor gaveidé er en kladde. Gøre det ved at binde farverige løse blade sider med løse blade bindemiddel. Tilføje designs på forsiden er en interessant mulighed. Bindemidler er også fantastisk til at holde blade intakt. Arranger dem i bunker efter titel og binde gamle mængder sammen. Label bindemidler med magasin navne af den og offentliggørelse datoer af problemer inde.

Går videre til mere vigtige sager; bindemidler, bog bindemidler, løse blade bindemidler og fil kasser er stor plads opsparere. Gamle office-dokumenter, som du tror kunne være praktisk for fremtidig reference kan holdes i filen kasser. Husk at binde dem først i bogen bindemiddel og mærke dem med navnet kontrakt eller projekt. Brainstorming session resultater kan holdes i loose leaf bindemidler. Arrangere aktuelle dokumenter i bogen ringbind eller løs blad bindemidler. Disse bindemidler kan også spare dig for tid og rum i hjemmet. Indsamle dine foretrukne familie opskrifter og holde dem i en filboks i køkkenet. Placere dem i binded klart bogsider er en anden idé. Indsætte dem i en hjemmelavet album loose leaf bindemiddel og scrapbog sider er også en rigtig god idé. Tilføjelse af billeder og anekdoter vil gøre din samling mere personlig. En anden tid saver er at holde alle kunst leverancer i en stor filboks.

Organisere behøver ikke at være et dyrt eller tidskrævende aktivitet. Med et par bindemidler, bog bindemidler, løse blade bindemidler og kreativitet, kan du have mere plads i kortere tid. Jo mindre tid, det tager dig at finde dine ting, jo mindre stressende dit liv vil blive.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.