Skrive det og de vil komme: 5 måder skrevet informationsprodukter kan bygge din forretning

Uanset om det er en downloades rapport tilgængelig fra din hjemmeside, en bog, sælges i en boghandel eller en brochure, som du hånd på en messe, information produkt er bare, at et produkt, der indeholder oplysninger.
En velskrevet information produkt er værdifuld for dine potentielle kunder, fordi det giver dem indsigt, tips, løsninger eller bevidsthed om spørgsmål, de fleste vedrører dem. En skriftlig information produkt er værdifulde for dig, fordi det kan hjælpe dig med at opbygge din forretning. Her er hvordan:
1. du kan oprette en målrettet liste med navne og e-mail-adresser. Ved at tilbyde en skriftlig information produkt tilgængelige på dit websted, såsom en gratis e-kursus eller særlige rapport, giver du dine besøgende noget værdifuldt til gengæld for deres benævne og email henvende. Når din information produkt er lavet specielt til at imødekomme behovene hos din målgruppe, ved du, at de mennesker, der anmoder om det vil være interesseret i hvad du laver.
2. du er eksperten. En skriftlig information produkt demonstrerer din ekspertise i det emne, du specialiserer sig i. Det vil gøre dig mere attraktiv og troværdig til potentielle kunder og kunder samt henvisningskilder og medierne.
3. du bo på deres sind. En skriftlig information produkt som en brochure eller uddelingskopier er noget folk kan tage væk med dem, når de møder dem på netværksarrangementer, messer eller i line ved købmanden. Fordi det har nyttige oplysninger, vil de ønsker at holde det og se på det igen.
4. dine besøgende har en attraktiv bred vifte af muligheder. For kunder eller klienter, der er ude af stand eller uvillige til at betale for din øverste consulting eller i-person tjenester, skrevet informationsprodukter tilbyder en omkostningseffektiv løsning for dig og en værdifuld og tilfredsstillende indstilling til dine kunder.
5. du er åbent 24/7. Dine potentielle kunder og kunder kan handle og få et svar fra dig 24 timer i døgnet. En besked eller serie af meddelelser leveres automatisk fra dit website kan give en hands-off måde for dig at give en prøve af tjenesteydelser, salg information eller svar på ofte stillede spørgsmål.
Og det er ikke alt! Overveje merværdi til dine kunder og klienter (og de ekstra indtægter for dig) for at tilføje e-bøger, selvstudium pakker, læring guider eller andre produkter. Mulighederne er uendelige!
(c) Copyright Linda Dessau, 2006.
Du har tilladelse til at offentliggøre denne artikel elektronisk eller på tryk, gratis, så længe bylines er inkluderet. En høflighed kopi af publikationen ville være værdsat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.